Naše storitve in področja delovanja

services_strat3

Strategija

Kompleksni projekti zahtevajo tehten premislek takoj na začetku. Dovolite nam, da se že v tej fazi vključimo v razmišljanje in skupaj pripravimo načrt za naprej. Vsaka dobra kampanja ali projekt sloni na dobro dodelani strategiji.

services_creat3

Kreativnost

Največja omejitev v procesu iskanja rešitev je fiksacija. Dovolite si več drznosti kot jo premore vaša konkurenca in nam zaupajte vaše probleme in izzive. Lotili se jih bomo brez meja, saj smo prepričani, da za vsak problem obstaja nekonvecionalna rešitev.

services_tech3

Tehnologija

Verjamemo v inteligentne rešitve, ki ponujajo več. Zato pri svojih projektih združujemo sodobne tehnologije pa naj gre za tisk in tiskarske materiale ali virtualni svet in vse kar nam ponujajo informacijske rešitve.

 

Naše storitve

Na voljo smo vam tam kjer nas potrebujete.
Lahko se vključimo v projekt skupaj z vašim oddelkom, ali pa vam pripravimo rešitev “na ključ”.
Bistveno je zgolj dejstvo, da smo na koncu vsi zadovoljni!

 

Načrtovanje

Načrtovanje

Dober načrt vam lahko olajša veliko stresnih situacij, saj se nanje dobro pripravimo. Dovolite nam, da se vključimo v vaš miselni proces že takoj, na začetku.

 

 

Oblikovna zasnova

Oblikovna zasnova

Dobro premišljena oblika pritegne pozornost, vzbudi zaupanje, v nekaterih primerih pa celo pripomore pri nakupni odločitvi.

 

 

Spletni nastop

Spletni nastop

Spletna vizitka, trgovina ali kompleksen portal. Od vaše dejavnosti in želja je odvisno kaj dejansko potrebujete. Rešitev mora biti prilagojena vam.

 

 

Social

Social

Svoje kupce je potrebno iskati in ciljati tam kjer so prisotni. Vpetost ljudi na socialna omrežja je v porastu, zato se prepričajte v moč ciljane in profilirane komunikacije.

 

 

Aplikacije

Aplikacije

Naj bo zgolj nagradna igra na FBju, web aplikacija za promocijske aktivnosti, ali pa kompleksna aplikacija, ki bo vašim strankam olajšala vsakdan. Z veseljem vam priskočimo na pomoč.

 

 

Fotografija

Fotografija

Uživamo tako v studio kot na terenu. Pri tem pa sodelujemo z najboljšimi na svojem področju.
Dobra fotografija je bistvena za velik delež vizualne komunikacije.

 

 

Svetovanje

Svetovanje

Premišljene odločitve zahtevajo dober vpogled v problem in upoštovanje mnenj različnih strokovnjakov. Dovolite, da vam omogočimo podporo, kjer jo potrebujete.

 

 

Gverilski marketing

Gverilski marketing

Gverilske kampanje zadanejo tam, kjer nihče ne pričakuje. V poplavi informacij je včasih to edini način, ki pusti pečat in doseže namen. Predvsem pa zahteva pogum tudi s strani naročnika.

 

 

Z veseljem prežimo za naslednjim izzivom.

Zato ne odlašajte pri predaji naslednje naloge v naše roke.